Sunsystems Calpe-katosmarkiisi

Calpe on pergola-tyyppinen katosmarkiisi, joka kattaa suuretkin terassit ja patiot. Rakenteensa ansiosta yhdellä markiisilla voidaan kattaa peräti 38-49m2 kokonaisala, katosmarkiisin mallista riippuen. Katosmarkiisissa kangas laskostuu kauniisti aaltokuvioon. Calpe-katosmarkiisi valmistetaan joko markiisi- tai screenkankaasta.

Calpe-katosmarkiisi on saatavana joko kattoon kiinnitettävänä versiona tai omilla etujaloillaan. Calpe-katosmarkiisia voidaan käyttää joko naruohjauksella tai moottorilla. Moottoriin on saatavana aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka suojaa markiisia.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.