Sunsystems Screenkaihdin SK300

SK300 screenkaihdin sopii erityisesti yksityisiin koteihin. Screenkaihdin on tyylikäs ja mitoiltaan hieman SK500-screenkaihdinta pienempi. Sirosti muotoiltu alumiinikasetti suojaa screenkangasta ja näyttää tyylikkäältä. Uusi muotoilu sopii paremmin myös pienempiin ikkunoihin. SK300 screenkaihdin on erinomainen ulkopuolinen aurinkosuoja, kun halutaan säilyttää maisema mutta poistaa kuumuus.

SK300-screenkaihtimen maksimileveys on 2,5 metriä ja korkeus voi olla maksimissaan 2,7 metriä. Sarjaankytkettynä yhdellä moottorilla päästään enintään 7,5 metrin leveyteen (maksimissaan kolme kaihdinta).

Screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä. Screenkaihtimet saadaan myös automatisoitua niin että kaihtimet säätyvät auringon mukaan

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.