Sunsystems XL Pleat -vekkikaihdin

XL Pleat -vekkikaihdin on uusi elementti sisustukseen, kun et halua tavallisia kaihtimia. Kaunis kuvioitu tai yksivärinen kankainen vekkiverho antaa ilmettä ikkunaan ja sisustettavaan tilaan. XL Pleat -kangasvekkiverhossa on selkeästi normaalia plisee-kaihdinta leveämpi taite, jolla saadaan eloa suureenkin ikkunaan. Erinomaisella, vekattua kangasta tukevalla, mekanismilla saadaan sisustuksellinen vekkiverho säilyttämään ryhtinsä koko matkalta.

Kangasmallistossa on useampia eri värejä sekä kuviollisia kankaita. Malliston materiaalivaihtoehdot tarjoavat laadukkaan ja XL Pleat plissee kaihdintoimivan ratkaisun valon ja lämmön hallintaan.
XL Pleat-kangasvekkiverhoa voidaan käyttää narulla tai sähköisesti. Sähkökäyttöisessä verhossa moottori on piilotettu kokonaan alumiiniseen yläkoteloon ja ohjaus tapahtuu kaukosäätimellä.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.