Alpha-InnoTec WZS

0.00 €

WZS-lämpöpumpun tehot ovat 6, 8 tai 10 kW. 190 litran käyttövesivaraaja on sisäänrakennettuna. Erinomainen COP-arvo, hiljainen käyntiääni ja pieni asennustila ovat WZS-pumpun arvostettuja ja testattuja ominaisuuksia.

Kaikki WZS lämpöpumput ovat saatavissa viilennyksellä. Moduuli, johon kuuluvat viilennyspiiri, kompressori ja kiertovesipumppu, voidaan irrottaa kuljetusta varten. Nerokkaiden, joustavien kytkentöjen ansiosta laite voidaan sijoittaa suoraan nurkkaan tai syvennykseen. Ainutlaatuinen – helppo kuljettaa ja nopea asentaa.

Luxtornik ohjain on myös PV-ready (Photovoltage-ready) eli siinä on aurinkosähkövalmius. Tämä tarkoittaa sitä, että lämpöpumpun ohjain tunnistaa, jos on ilmaista aurinkosähköä saatavilla, ja vaihtaa asetukset niin, että varaajat ladataan täyteen aurinkoenergialla.

  • Yksi markkinoiden hiljaisimmista laitteista, vain 37 dB 1 metrin etäisyydellä
  • Viilennys vaihtoehtona
  • Sisäänrakennettu käyttövesivaraaja 190 litraa
  • Tuottavat 63-65 ºC vettä
  • Tehokas energian talteenotto sekä vaakasuorasta keruuputkistosta että lämpökaivosta
  • Moduulirakenne
  • Erittäin pieni asennustila (0,42 m2)
  • Helppo ja nopea asentaa irroitettavan kylmämoduulin ansiosta
Jaa sosiaalisessa mediassa

Alpha-InnoTec

http://www.callidus.fi

Saksalainen Alpha-InnoTec on Euroopan johtavia lämpöpumppuvalmistajia. Sen maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput tunnetaan testatusta erinomaisesta laadustaan, energiatehokkuudestaan ja hiljaisuudestaan. Alpha-InnoTecin innovatiiviset tuotteet ovat vieneet alan teknistä kehitystä jatkuvasti eteenpäin. Yhteistyössä Alpha-InnoTecin kanssa Callidus ratkaisee lämmityksen aina mittatilaustyönä. Callidus tarjoaa ratkaisuja lämmitykseen, vedenkäsittelyyn ja saniteettitiloihin aina asiakkaan todellisen tarpeen mukaan. Lämmityksessä erityisalaamme ovat lämpöpumput, aurinko-, öljy- ja kaasulämmitys sekä näistä rakennettavat hybridijärjestelmät. Vedenkäsittelyyn ja saniteettitiloihin tarjoamme laajan valikoiman toimivia ja tehokkaita ratkaisuja. Lisäksi tuomme maahan muita lämmitykseen, vedenkäsittelyyn ja saniteettitiloihin liittyviä tuotteita, kuten pumppuja, putkia ja säätöventtiilejä.