Arke Kompact

0.00 €

KOMPACT on ainoa patentoitu porrasmalli maailmassa, jonka korkeus, etenemä ja pyörimissuunta määritellään kokoamishetkellä.
Tämä mahdollistaa parhaimman sopivuuden porrasaukkoon sekä suoraviivaisen kokoonpanon yhdellä tai kahdella mutkalla (Kompact L tai Kompact U).

Portaassa on 12 askelmaa 13 nousulle sekä tukikaide sisälaidassa. Etenemä on säädettävissä välillä 18 – 22 cm (KOMPACT 74) ja välillä 22 – 26 cm (KOMPACT 89). Nousu on säädettävissä välillä 17 – 23,5 cm.

Hankkimalla yhden tai useamman lisänousun portaan korkeus yltää 373 cm:in asti.

Vaaleaksi (luonnollinen) tai tummaksi lakatut askelmat ovat massiivipyökkiä, kun taas muut metalliset osat ovat pehmennettyjä ja mustia (RAL 9017), valkoisia (RAL 9010) tai harmaita (RAL 9006). Kaide on massiivipyökkiä.

Lisätarvikkeet ovat mustia mustille portaille ja harmaita harmaille ja valkoisille portaille.

”Mittatilaus” –kokoonpanojen toteuttamiseksi voidaan tilata lisänousu, ulkolaidalla oleva tukikaide ja lisäreunakaide.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Fontanot

http://www.fontanot.info/fi/index.html

Fontanot tarjoaa Sinulle portaita ja kierreportaita, mitkä sopivat erilaisiin ympäristöihin eleganssinsa ja tyylinsä puolesta. Pitkä kokemuksemme on käytössäsi: kiitos modulimitoitettujen tuotteittemme, voimme tarjota vaihtoehdon lähes joka tilanteeseen korkealuokkaisilla tuotteillamme, mitkä sointuvat yhteen kaikentyyppisen arkkitehtuurin kanssa. Valitse porras tai kierreporras, mikä vastaa parhaiten Sinun makuasi ja etsi Sinua lähin myyntipiste. Valitse mieluisesi tuote, kirjoita postinumerosi ja löydät myyntipisteen, jossa voit käsin koskea Fontanot porras- ja kierreporrasmalleihin.