Iloxair Ilox 77

0.00 €

Ilox 77-koneet on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitalojen sekä vapaa-ajanasuntojen ilmanvaihdon lämmöntalteenottokoneiksi. Ne sopivat myös erittäin hyvin pienehköjen omakotitalojen ja saneerattavien talojen ilmanvaihtokoneiksi.

Ilox 77 -koneita käytettäessä ilmanvaihtoa ohjataan liesikuvusta tai erillisohjaimesta. Koneiden äänieristykseen on kiinnitetty eritystä huomiota ja niiden käyntiääni on hämmästyttävän hiljainen.

Ilox 77 -koneen lämmöntalteenottokennon sulatusautomatiikka on toteutettu perinteisesti termostaatin ohjaamana. Koneeseen on kuitenkin mahdollista asentaa lisävarusteena edistyksellinen Termo Ice -sulatusautomatiikka, jolla kennon jäätymissuojaus toimii kuten ILOX 99 ja Mosaik -koneissa.

Ilox 77 -koneen jälkilämmitys toimii joko sähköllä tai mallissa Ilox 77W markkinoiden tehokkaimmalla vesipatterilla. Koneen asennus joko seinätelineellä tai pikakiinnitteisellä kattoasennustelineellä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Iloxair

http://www.iloxair.fi/

Iloxair Oy on perustettu vuonna 2005. Yrityksemme nuoresta iästä huolimatta, toimintamme perustuu monikymmenvuotiseen kokemukseen asumisen ilmanvaihdosta, ilmastoinnista, lämmöntalteenotosta ja energiakäytön optimoinnista.