MAINOS

Kasvihuone SIRIUS, 13m², sokkeli+turvalasit, T-muotoinen, vihreä/musta/hopea

3200.00 €

Kotipihaan, puutarhaan ja / tai mökille tyylkäs ja tilava Sirius 13 m², T-kirjaimen muotoon suunniteltu kasvihuone viljelyyn ja oleskeluun tai pelkästään pihanne olohuoneeksi.

Tukeva alumiinirunko ja valoisat turvalasit seinissä ja katossa. 

Muut mitat: ”eteinen” lev. 2,57m x syvyys 1,26 m sekä olohuone leveys 3,84 x syvyys  2,57 m.  Harjakorkeus 2,52 m, sivuseinän korkeus 157 cm. Kasvihuone varustettu kahdella liukuovella ja kulkuaukon leveys on mahtavat 122 cm. Katolle vakiovarusteena 4 kpl tuuletusluukkuja, joihin saatavissa tuuletusautomatiikat.

Seinissä ja katolla käytetty yhden mittaista lasitusta ja lasin paksuus on 3 mm turvalasia.

Valitse rungon väri: alumiinin (hopea), näyttävän vihreän ja tyylikkän mustaksi maalattuna väreissä.

HUOM: Lisävarusteena saatavissa parilliset käyntiovet vaikkapa jokaiseen päätyyn, jos lisäkulkuaukkoja tarvitaan. Ovi tilattava erikseen lisä-varusteet osiosta, mainitse kasvihuoneesi väri. Hinta 250,-/pari. 

Lisäoviin tarvittava lasi tulee tilata erikseen, sillä karkaistua lasi ei voi leikata ovilaseiksi.

Asennuspalvelumme käytettävissänne, soita Koskela 050 301 3380. 

Tilaathan heti toinen olohuone kotipihalle, mökille, puutarhaan…!

Heti toimitus varastosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.