Kasvihuone SUN 6,2m², sokkeli+kennot (4mm) 

799.00 €

Alumiinrunkoinen kasvihuone, koko 6,2 m², katteena lämpöä pitävät kennolevyt 4 mm. Kasvihuoneen pituus 3,21 m, leveys 1,93 m, räystäskorkeus 1,24 m, harjakorkeus 1,97 m. Lisävarusteena 10 cm sokkeli, joka nostaa harjan 2,07 m korkeuteen.

Koontivalmis ja huippulaadun kasvihuone kotipihalle, mökille, siirtolapuutarhaan, lahjaksi puutarhafanille.

Varustuksena 2 kattoluukkua tuuletusta varten, 1 liukuovi käyntipäädyssä, runkotakuu 15 vuotta ja kennolevyt takuu 10 vuotta. Erinomainen ja turvallinen valinta lapsiperheille.

Tilaa samalla 10 cm metallisokkeli, omasta valikostaan, hinta 139,- Muista myös tuuletusautomatiikat, seinähyllyt, viljelypöydät, ripustuskoukut.

Ei varastotuote!

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.