Lammin Ikkuna Alumiinisuojattu puuikkuna

0.00 €

Lammin alumiinisuojatuilla puuikkunoilla voidaan vaalia vanhan rakennuskulttuurin perinteitä nykyaikaisin tuoterakentein. Valikoimasta löydät sopivan ikkunan korjauskohteisiin, joissa uusitaan ikkunat nykyaikaisiksi, mutta vanhojen ikkunoiden tyyliä, piirteitä ja yksityiskohtia säilyttäen.

Näyttävän ja kestävän alumiinisuojatun puuikkunan voi toki valita silloinkin, kun rakennetaan uutta omaa ”linnaa” tai ”villaa” ja valintamieltymykset suosivat uusvanhoja.

Puu- ja alumiiniosat voidaan pintakäsitellä ja sävyttää asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti. Kiinteälasiset alumiinisuojatut puuikkunat täydentävät sarjaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Ikkuna Oy

http://www.lammin.fi

Lammin Ikkunatehdas on jo 1960-luvulta lähtöisin toiminut ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Pientaloasiakkaat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet saavat Lammin Ikkunalta aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.