Nobö HUB lämmönsäätöjärjestelmä

Keskitetty ohjain kehittyneillä tominnoilla käytettäväksi Nobö vastaanottimien kanssa.

Langattomalla Nobö Energy Control hallintajärjestelmällä koko perhe voi ohjata kodin lämpöä helposti sovelluksen kautta, älypuhelimella tai tabletilla. Asentamalla Nobo Energy Control taloosi saat alhaisemman tehonkulutuksen alentamatta asumisviihtyvyyttä.

Miten Nobö Energy Control toimii?

Nobö Hub yhdistetään langattomaan reitittimeen verkkokaapelilla. Sovellus älypuhelimessa tai tabletissa kommunikoi langattoman verkon kautta Nobö HUB:in kanssa ja Nobö HUB taas ohjaa oman radiojärjestelmän kautta lämpöpattereita, valaisimia ja muita sähkölaitteita (esim. kahvinkeitin). Sovelluksella asetetaan vastaanottimet ryhmiin ja tehdään aikaohjelmat milloin lämmitykselle, valaistukselle ja muille laitteille. 

Järjestelmän aikaohjelmat voidaan myös ohittaa langattomalla kytkinpaneelilla. Nobö SWITCH antaa mahdollisuuden hallita järjestelmän tilaa myös ilman älypuhelinta tai tablettia. Nobö SWITCH toimii tarvittaessa myös huonetermostaattina jolla voidaan ohjata yhden tilan lämmittimiä.

Nobö SWITCH on ostettava erikseen.

Nobö Energy Control sovelluksen voit ladata ilmaiseksi. Tällä hetkellä saatavissa iOS ja Android ympäristöille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.