Pate-Piiput Sisäpiippu

0.00 €

Määritämme sisäpiipun koon aina tulisijan tehon, polttoaineen ja piipun korkeuden perusteella. Nykyaikaisten öljyä ja kiinteitä polttoaineita käyttävien kattiloiden hyötysuhteet ovat kasvaneet ja vanhojen tiilipiippujen rapautuminen on nopeutunut savukaasujen alentuneiden lämpötilojen vuoksi.
Uudet öljylämmitteiset, muuratut kattilahormit tuleekin määräysten mukaan varustaa sisäpiipulla.

Haponkestävästä teräksestä valmistettu Pate-sisäpiippu ennaltaehkäisee kostumista ja rapautumista uusissa hormeissa ja vanhoissa piipuissa korjaus voidaan kohdistaa vain vaurioituneisiin hormeihin.

Pate-Piiput

http://www.pate-piiput.fi

Pate-Piiput Oy:n historia juontaa vuoteen 1977, jolloin emoyhtiö Lämpöhuolto-Valkama Oy perustettiin Vaajakoskelle keskiseen Suomeen, Jyväskylän tuntumaan. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. valmispiiput ja sisäpiiput. Tuloksellisen tuoteinnovaation myötä Pate-Piiput Oy erkani vuonna 1990 emoyhtiöstä omaksi yrityksekseen ja toimii edelleen Lämpöhuolto-Valkama Oy:n kanssa samoissa tiloissa. Ota reilusti yhteyttä, kun piipun rakentaminen alkaa olla ajankohtaista. Palvelemme ainutlaatuisella osaamisellamme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.