Sanka Karibia PSS

945.00 €

Tyylikkäästi muotoiltu PSS-suihkukulma on yksi KARIBIA-sarjan suosikkituotteista! Suurten lasipintojensa ansiosta suihkulma tuo avaruutta myös pieneen kylpyhuoneeseen. Säädettävä sokkeli pitää veden suihkukulman sisäpuolella ja kulku kulmaan on helppoa 560 mm oviaukon ansiosta.

Suihkukulman ovet avautuvat ulospäin ja magneettitiivisteet pitävät ne napakasti paikallaan käytön aikana. Ovien saranalaitteissa on täsmälliset kiinni- / auki-asennot jotka estävät ovien iskeytymistä esimerkiksi pesualtaaseen.PSS-suihkukulmaa voi käyttää myös yhdessä PSS-suihkualtaan kanssa, jolloin suihkuveden saa johdettua mukavasti suoraan viemäriin.

  • Koot (ulkomitat): 900 x 900 mm, 800 x 800 mm, 700 x 900 mm, 900 x 700 mm
  • Vetimet: KARIBIA-nuppivedin
  • Lasivaihtoehdot: kirkas tai savu
  • Profiilit: mattahopea

Sanka

http://www.sanka.fi/

Sanka Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen teollisuusyritys. Meillä on pitkä historia design-muovituotteiden valmistamisesta ja innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa. Moni suomalaisen muotoilun klassikoista onkin valmistettu Sankan toimesta, kuten alkuperäiset Lokki- ja Modern Art -valaisimet. Samalla tinkimättömällä asenteella olemme valmistaneet ensiluokkaisia suihkutilakalusteita jo useiden vuosikymmenten ajan.