Savorak putkiponttonilaituri 10 x 2,4 m, 500 mm ponttoneilla

7154.00 €

Putkiponttonilaituri on suosittu laiturimalli paitsi kestävyytensä, myös helppohoitoisuutensa takia. Vakaata laiturimallia voi käyttää sekä uimalaitureissa että veneen kiinnittämiseen, minkä lisäksi se soveltuu erinomaisesti matalampiin rantoihin.

Savorak-putkiponttonilaiturien kansirakenteet valmistetaan pitkäikäisestä, 73 x 173 mm ja 28 x 120 mm mittaisesta kyllästetystä puutavarasta. Laiturin alaosaan tulevat putkiponttonit ovat halkaisijaltaan 500 mm ja niiden ainevahvuus on 12,3 mm.

Putkiponttonilaitureita on saatavilla useissa eri malleissa sekä valmiiksi asennettuina että erikseen myytynä koko Suomen alueella. Savorakin asennuspalvelu varmistaa putkiponttonilaiturin oikeaoppisen ja kestävän kiinnityksen. Monipuolisesta laituritarvikevalikoimastamme löytyvät niin uimaportaat, poijut ja törmäyssuojat kuin muut tarvikkeet, jotka viimeistelevät laiturin ilmeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Halutessasi voit varata ajan ilmaiselle, paikan päällä tehtävälle katselmukselle, jossa autamme valitsemaan kohteeseen sopivimman laiturimallin.

Hinnat eivät sisällä laiturin tarvitsemaa ankkurointia. Ankkurointi on suunniteltava tapauskohtaisesti asennuspaikan olosuhteet huomioiden. Hinnat sisältävät alv. 24%

Lue lisää putkiponttoonilaituri.fi >

Jaa sosiaalisessa mediassa

Savorak Laiturit

http://www.savorak.fi

Korkealaatuisten laitureiden ja laituritarvikkeiden valmistaja Savonlinnasta. Tuotteitamme ovat laiturit ja laituritarvikkeet. Savorak Oy on Saimaan alueen ja Savonlinnan suurin laiturinvalmistaja. Laajan jälleenmyyntiverkostomme kautta voimme tarjota laadukkaita tuotteitamme asiakkaille ympäri Suomen. Toimintamme lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia tuotteita ja tarjota ystävällistä, asiakaslähtöistä palvelua. Laituripuolella voit kääntyä pitkäaikaisten jälleenmyyjiemme puoleen tai ottaa yhteyttä tehtaanmyymäläämme.