Stoveman grilli Profi

Stoveman:in GRILLI PROFI on on tarkoitettu avoimen nuotion tekemiseen ja elintarvikkeiden grillaukseen kotipihalle, kesämökille, turismitiloille ja maalaiskodeihin.

Profi on grilli, jota arvostavat myös todelliset grillausasiantuntijat! Sen grillauspannussa on ilmaaukkoja sekä reunaosien alareunoissa että pannun pohjassa, jotka takaavat pysyvän ilmanvaihdon sekä puilla että grillihiilillä toimiessa. Parhaan tuloksen saamiseksi neuvomme ostamaan lisäksi myös kannen!

Grillin PROFI kokoonpanoon sisältyvät:
– GRILLIPANNU joka on valmistettu laadukkaasta 3mm teräslevystä
– RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ GRILLAUSRITILÄ mitoilla 39×36,5cm
– JALAT jotka on valmistettu pyöreästä putkesta läpimitalla …mm
– APUPÖYTÄ joka on valmistettu 2mm teräslevystä
– Grillauspannun alle on asennettu tuhkapannu, joka on valmistettu 2mm teräslevystä

Lisät / valinnat: Halutessa voi Profi grilliinsä ostaa lisäksi yleiskokoonpanoon täydentävän KATON tai KANNEN

Grillissa on myös kaksi koivusta tehtyä lakattua pidintä. Mikäli kokoonpanoon sisältyvä yksi grillausritilää ei riitä, voi kysyä lisäritilää.

Tuote on valmistettu 2mm teräslevystä ja viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla.

Grillissa saa käyttää ainoastaan laatuklapeja tai erillisiä grillihiiliä. Ei saa käyttää muunlaista palavaa materiaalia!

Mitat

  • Grillauspannu: 80x40x15cm(P/S/K)
  • Ruostumattomasta teräksestä grillausritilä: 39×36,5cm
  • Yleinen leveys pitimineen: 101cm
  • Yleinen korkeus: 78cm
  • Paino: 33kg
Jaa sosiaalisessa mediassa

Stoveman

http://www.stoveman.ee/fi/

Eli kerran uunintekijä Paul, jonka työn mottona oli: “Työni on elettävä ja lämmitettävä ihmisten asuintiloja minua kauemmin ja se merkitsee, että työ on tehtävä kunnolla ja laadukkaasti kuin vain mahdollista.” Ja niin se tapahtuikin. Uunintekijä Paul kulkee jo aikoja taivaisia teitä, mutta hänen tekemät uunit on jatkuvasti kodeissamme ja lämmittävät sekä ruumistamme että sieluamme. Uunintekijä Paulin suhtautumisesta työhönsä sai alkunsa tavaramerkki STOVEMAN (uunintekijä). Tuotteemme kantavät eteenpäin kestävyyttä, laatua ja lämpöä. Testatkaa ja te ette kadu. STOVEMAN sauna-uunien löylyn ihoa hivelevä lämpö ja sauna-elämys ovat jotain tavallista saunaa enempää. Grilleissamme ja savustimissamme valmistettujen ruokien maku muistuu mieleen pitkäksi aikaa ja tuotteemme ostetaan vuosiksi eteenpäin. Stoveman:in tuotevalikoimasta löytyy laadukkaita ja kestäviä grillituotteita (saslikkigrilleja, ulkogrilleja, nuotioalustoka, grillien lisätarvikkeita, grilli-uuneja), saunatuotteita (kiukaita, sauna-uuneja, lisätarvikkeita saunaan, saunapyyhkeitä, saunakäsineitä, saunatakkeja), takka- ja uunituotteita (takkaovia, takan tuhkalaatikoita, grillausritilöitä takkaan, takkaklapien alustoja, paistinuuneja, kylmäsavustusuuneja, kuumasavustusuuneja) sekä lisätuotteita, joiden joukosta löytyy erilaisia takkatarvikkeita. Etsi laatua tekijältä – Stoveman:ilta!