Sunsystems Puusälekaihtimet

0.00 €

Puusälekaihdin on paljon muutakin kuin auringonsuoja. Se on parhaimmillaan kuin arvohuonekalu, joka on tyylikkyydessään ajaton.

Puusälekaihtimissa käytettävän puumateriaalin ja eri sävytysvaihtoehdoissa löytyy vaativallekin sisustajalle mieleinen lopputulos. Puukaihtimet sopivat käytettäväksi ikkunoissa, ovissa ja ovat tilanjakajina tyylikkäitä. Puumateriaalista valmistettuna ne ovat luonnollinen osa kalustusta. Sävytettyjen puulajien lisäksi valikoimasta löytyy myös aidoista jalopuista tehdyt kaihtimet. Laajat materiaalivaihtoehdot pyökistä tammeen antavat mahdollisuuden valita puusälekaihtimet esimerkiksi lattian tai keittiötasojen mukaan. Myös sävytykset ja petsaukset onnistuvat.

Puusälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä jokaiselle asiakkaalle. Puusälekaihdin käy läpi tarkan 15-vaiheisen laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen.

Puusälekaihtimet on myös saatavana sähkökäyttöisinä. Sähkökäyttöiset kaihtimet voidaan ohjata kaukosäätimellä tai kytkimellä.

Säleleveydet ovat 25, 35, 50 sekä uutuutena 65 mm.

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.