Sunsystems XL Pleat -vekkikaihdin

0.00 €

XL Pleat -vekkikaihdin on uusi elementti sisustukseen, kun et halua tavallisia kaihtimia. Kaunis kuvioitu tai yksivärinen kankainen vekkiverho antaa ilmettä ikkunaan ja sisustettavaan tilaan. XL Pleat -kangasvekkiverhossa on selkeästi normaalia plisee-kaihdinta leveämpi taite, jolla saadaan eloa suureenkin ikkunaan. Erinomaisella, vekattua kangasta tukevalla, mekanismilla saadaan sisustuksellinen vekkiverho säilyttämään ryhtinsä koko matkalta.

Kangasmallistossa on useampia eri värejä sekä kuviollisia kankaita. Malliston materiaalivaihtoehdot tarjoavat laadukkaan ja XL Pleat plissee kaihdintoimivan ratkaisun valon ja lämmön hallintaan.
XL Pleat-kangasvekkiverhoa voidaan käyttää narulla tai sähköisesti. Sähkökäyttöisessä verhossa moottori on piilotettu kokonaan alumiiniseen yläkoteloon ja ohjaus tapahtuu kaukosäätimellä.

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.