Svedbergs Fasett Casablanca Jakoseinä 90

440.00 €

Huurrekuviointi Fasett Casablanca jakoseinässä vie ajatukset Marokon lasimosaiikkiin. Jakoseinä on helppo ratkaisu, joka voi toimia myös kylpyhuoneen jakajana. Vähäinen komponenttien määrä ja esiliimatut profiilit laseissa mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen. Suihkua saa kolmilla eri profiileilla: valkoinen, grafiitinharmaa tai matta alumiini.

Toimitus sisältää verhotangon (max 1 m), pyyhekoukun, seinäprofiilin putkien läpivientivaralla, lattiakiinnikkeen jossa runsaasti säätövaraa ja läpikuultavan listan. Korkeus 197–202 cm. Käännettävissä oikeaan tai vasempaan kulmaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Svedbergs

http://www.svedbergs.fi/

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina. Yksi etu Svedbergsin toimituksissa on, että kaikki tuotteet saa yhdeltä ja samalta toimittajalta. Koko kylpyhuone saapuu kotiisi samalla kertaa. Se tarkoittaa myös, että materiaalit, värit ja toiminnot sopivat yhteen.