Swim & Fun hiekkasuodatinjärjestelmä ClearWater

0.00 €

Hiekkasuodatinjärjestelmä enintään 35 000 litran uima-altaisiin, mukana esisuodatin, 7-tiekansiventtiili, painemittari ja suodatinalusta sekä mahdollisuus UV-valojen asennukseen.

Hiekkasuodatinjärjestelmä ClearWater 500 W itsenäisesti pystyssä pysyviin uima-altaisiin sisältää 7-tiekansiventtiilin, painemittarin ja suodatinalustan suodattimelle ja pumpulle. Pumppu on tarkoitettu enintään 35 000 litran uima-altaisiin. 3/4 hv:n / 550 W:n pumppu.  Pumpussa on kätevä esisuodatin, ja sen puhdistuskapasiteetti on 7 000 litraa tunnissa normaalilla 0,4 baarin käyttöpaineella. Suodatinsäiliön halkaisija on 490 mm ja korkeus 700 mm, ja siihen tarvitaan noin 25 kg hiekkaa. Helppo asentaa suoraan kaikkiin altaisiin, joissa on normaali pumppuliitäntä.

Letkuliitäntä Ø 32 / 38 mm. Mukana Intex-sovitin, jolla ClearWater-järjestelmä voidaan asentaa myös suurehkoihin, erityisletkuja käyttäviin Intexin uima-altaisiin.  

Hiekkasuodatinjärjestelmä ClearWater 550 W:hen voidaan asentaa UV-valo, joka tuhoaa levän ja itiöt ilman kemikaaleja. (UV-valo on lisävaruste, tuotenro 1604)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Swim & Fun

http://www.swim-fun.dk

Pohjoismainen uima-allaskemikaaleihin erikoistunut yritys.