Dimplex SI 6 TU

Lämmityslämpöpumppu sisäasennukseen, sisäänrakennettu ohjausyksikkö WPM EconPlus. Kotelon takana vaihdettavat kytkemismahdollisuudet keruuliuos- ja lämmitysliitännöille. Integroitu runkoäänien vaimennus mahdollistaa laitteen kytkemisen suoraan lämmitysjärjestelmään. Runkoäänien vaimennus koteloidun kompressoritilan ja vapaasti heiluvan kompressorin pohjalevyn avulla. Korkeat tehokertoimet elektronisen paisuntaventtiilin, COP-boosterin ja standardin EN 14511 vaatimukset täyttävien suurten tilavuusvirtausten ansiosta lämmön käyttöpuolella.

Suuri käyttövarmuus jäähdytyspiirin anturivalvonnalla, integroitu lämpömäärän laskenta (lasketun lämpömäärän näyttö lämpöpumpun ohjausyksikössä WPM EconPlus lämmityksen ja käyttöveden kuumennuksen osalta). Ohjauspaneeli sijaitsee punaruskeassa etupaneelissa, sitä voidaan käyttää myös langallisena kaukosäätimenä seinään asennettuna (erikoistarvikkeet MS PGD). Yleisrakenne, jossa lisävarusteinen käyttöveden kuumennus ja joustavat laajennusmahdollisuudet:

  • käyttötilana kaksivalenssinen tai kaksivalenssinen-regeneroiva
  • Jakelujärjestelmät sekoittamattomille ja sekoitetuille lämmityspiireille
  • integroitu meno- ja paluuvesianturi; ulkoanturi (standardi NTC-2) kuuluvat toimituksen sisältöön. Korkeatehoinen maalämmön keruujärjestelmä, jossa on keruuliuospumpun ja keruupiirien kokoojaputkien elektroninen ohjaus, on tilattava erikseen.

0.00 €