Enervent LTR-7

Enervent LTR-7 on ison omakotitalon tai pienen toimiston ilmanvaihtolaite, jonka valmistuksessa käytetään samaa tekniikkaa kuin ammattilaislaitteissa. LTR-7-laite on aina varustettu tehokkailla pussisuodattimilla.

Kuten muut Enervent-pientalolaitteet, myös LTR-7 on saatavana perusmallina tai EDA-automatiikalla varustettuna. Enervent-pientalolaitteisiin kehitetty EDA-automatiikka on markkinoiden monipuolisimpia. Tämä mahdollistaa sen, että ilmanvaihto suunnitellaan ja toteutetaan juuri huoneiston asukkaiden tarpeiden mukaiseksi.

0.00 €

Enervent

http://www.enervent.fi/

Ensto Enervent on porvoolainen ilmanvaihtoon ja lämmön talteenottoon keskittynyt, viime vuosina voimakkaasti kasvanut yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ilmanvaihtolaitteita energian talteenotolla koteihin ja muihin kiinteistöihin. Yritys työllistää lähes 90 henkilöä, liikevaihto oli 16,1 miljoonaa euroa vuonna 2011. Enervent-ilmanvaihtolaitteet ovat osa Ensto Hybriditaloratkaisua. Hybriditalo on Enston talotekniikkakokonaisuus energiatehokkaaseen rakentamiseen ja remontointiin. Se sisältää ilmanvaihdon, lämmityksen, energiankulutuksen seurannan, kodinohjausjärjestelmän, yleisvalaistuksen, sähkökeskukset ja sähköauton latauksen. www.hybriditalo.fi