Fireplus Minor3 kaasugrilli

Kompakti uutuus kaasugrilli! Grillissä on tukeva rosterikansi. Ohjauspaneeli ja muu grillin runko on hopeaksi pulverimaalattua terästä. Grillausala on jaettu ½ teräksinen emaloitu grillausritilälle ja ½ kaksipuoliselle valurautaumpiparilalle, joka laajentaa grillin käyttömahdollisuuksia entisestään.

Grillissä on kestävät valurautapolttimet 3 kpl, joista kahden polttimen päällä, grilliritilän kohdalla on lämmönjakopellit, jotka suojaavat polttimia, tasaavat lämpöä sekä estävät liekkien leimahtelua. Laavakiviä ei tarvita. Tukevat sivutasot tuovat tasaista laskupintaa, jota grillin ympärillä aina tarvitaan. Grillin kaikki polttimet syttyvät helposti ja turvallisesti säätönuppeihin integroidulla, eli sisäänrakennetulla sytytyksellä. Grilliosan alla on puhdistusta helpottava ulosvedettävä rasvapelti. Tukevassa vaunussa on ovellinen tarvikekaappi ja alla siirtelyä helpottavat pyörät. Grilli on helppo kasata ja mukana on selkeät kokoamis- ja käyttöohjeet Suomeksi, Ruotsiksi ja Viroksi. Suojapeite (M-koko), kaasuletku ja -säädin eivät sisälly toimitukseen. Ne myydään erikseen.

Tekniset tiedot:

  • Teho: 10,5 kW
  • Grillausala: L 63 x S 42 cm
  • Mitat: L 119 x K 106 x S 54 cm
  • Paino: noin 32 kg

0.00 €

Fireplus

http://www.fireplus.fi/

Grillaamisen nautintoa! Monipuolisesta Fireplus -valikoimasta löydät erikokoiset kaasugrillit ja hiiligrillit sekä laajan valikoiman erilaisia grillaustarvikkeita. Mitä ikinä tarvitsetkin grillaamiseen ja grillisi puhdistukseen, sen löydät Fireplussalta. Grillijuhlat alkavat täältä, tervetuloa tutustumaan!