Juliana Diamant 7,5 m² – harmaa runko

Juliana Diamantia voi kasvien kasvattamisen lisäksi käyttää huvimajana ja oleskelutilana. Näin voi jo varhain keväällä nauttia auringosta ja lämmöstä myös viileällä ilmalla.

Katto on 6 mm kennolevyä ja seinät on saatavana 3 mm kasvihuonelasilla tai 4 mm karkaistulla turvalasilla, jota käytetään kun huone tulee oleskelutilaksi. 4 mm lasi toimitetaan lappeen pituisena ja 3 mm kahdessa osassa.

Antrasiitinharmaa alumiinirunko antaa tälle puutarhan timantille arvokkaan säväyksen. Diamant-mallissa on kaksi lamellituuletusluukkua. Kaksiosaisen saranaoven yläosan voi avata myös lisätuuletusta varten.

Metalliperustus helpottaa asennusta (lisävaruste). Kätevä 2-osainen lukollinen ovi. Diamant-malleissa säleikkunat (2kpl) vakiovarusteina, automaattiavaaja lisävarusteena.

Lisävarusteena saatavana:

  • Metallisokkeli helpottamaan asennusta.
  • Start Mix -varustepaketti sisältäen Univent-automaattiavaajan (Univentin voi halutessaan vaihtaa lasihuoneisiin sopivaan Ventomax-avaajaan), spiraalitaimituet 3 kpl, minimi/maksimilämpömittarin, ripustuskoukut 20 kpl, hylsyavaimen 10mm, erikoiskantapultit, kasvihuoneen pesu- ja desinfiointiaineen.

2150.00 €