KYLMÄSAVUSTIN PRO Q

KYLMÄSAVUSTIN PRO Q

Tällä laitteella teet kylmäsavustimen hiili- tai kaasugrillistä. Voidaan käyttää missä tahansa savustuslaitteessa, tai vaikkapa vanhassa jääkaapissa.

Pro Q kylmäsavustin on patentoitu savutin, joka tuottaa savua jopa kymmenen tunnin ajan.

Pro Q kylmäsavustin ei tarvitse sähköä, kaasua tai muuta ylimääräistä polttoainetta, vain sytytyksessä käytettävän kynttilän.

Savuntuottimen kanssa saat pienen yhden kerran aloituspussillisen savupurua. 

Laitteessa voi periaatteessa polttaa mitä tahansa riittävän hienoa savustuspurua. Purun tulee olla sopivan hienoa, kuivaa ja pölytöntä.

Liian karkea puru ei pala, tai sammuu kesken palon, liian hieno pöly ei myöskään pala, joten suosittelemme kuitenkin tilaamaan valmista ”oikeaa”kylmäsavupurua suoraan meiltä, tai valmistamaan juuri samanlaista purua kuin aloituspussissa on.

Vinkki: jos teet purusi itse, kannattaa käyttää kuoritut omenapuun tai kirsikkapuun oksat hyödyksi, niistä saa aivan mahtavan makuista kylmäsavua!

Pro Q kylmäsavustin on tarkoitettu kotikäyttöön.

Jos projektinasi on kylmäsavustin jääkaapista, on tämä kylmäsavustin oikea valinta siihen. Tee kaappiisi alas riittävät tuuletusaukot sekä säädettävä yläventtiili ja sijoita Pro Q kylmäsavustin kaapin pohjalle, esim vanhaan uunivuokaan tai pellin päälle. Säädä kaapin veto siten että savua pysyy sisällä, mutta kosteutta pääsee ulos.

49.00 €