Thermia Diplomat Optimum

Minimaalinen energiankulutus kierroslukuohjauksen avulla
Thermia Diplomat Optimum on erittäin tehokas kierroslukuohjattu lämpöpumppu, mikä tarkoittaa sitä, että se säätää itsensä automaattisesti vallitseviin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Optimointi luo ihanteelliset olosuhteet lämpöpumpun toiminnalle. Pumppu toimii maksimaalisen tehokkaasti ja minimoi energiankulutuksen – sekunti sekunnilta, vuorokauden ympäri.

Korkean vuosihyötysuhteen ansiosta voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa yli 80 prosenttia.

Sisäänrakennettu TWS-tekniikka tuottaa sekä enemmän että lämpimämpää vettä huomattavasti nopeammin kuin tavanomainen tekniikka. Varaajassa olevan veden korkean lämpötilan ansiosta saat erityisen paljon lämmintä vettä kun se sekoitetaan hanasta tulevan veden lämpöiseksi.

Lämmönlähteeksi voit valita maa- tai vesistölämmön.

Lämpöpumppua voidaan kauko-ohjata Thermia Online – järjestelmän avulla internetin kautta. Mahdollisessa vikatilanteessa saat automaattisesti tiedon sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Thermian lämpöpumppuihin sisältyy yhteensä 6 vuoden huoltoturva.

0.00 €

Thermia

http://www.thermia.fi

Thermia on ruotsalainen lämpöpumppumerkki, jota Suomessa myy ja markkinoi Thermia Lämpöpumput. Thermian lämpöpumppujärjestelmät lämmitykseen, veden lämmitykseen ja viilennykseen kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa. Thermia on toiminut lämmityksen parissa jo 90 vuotta, joista 40 vuotta lämpöpumppujen saralla. Edustamme yhtä Euroopan moderneimmista valmistajista tutkimuksen ja kehityksen saralla. Perinteiden ja innovatiivisen ajattelun avulla pyrimme jatkuvasti kehittämään jokaista yksittäistä lämpöpumpputekniikan osa-aluetta siitä huolimatta, että jo tänä päivänä valmistamme yhtä markkinoiden parhaimmista ratkaisuista. Loppuasiakkaalle se merkitsee aina parasta taloudellista ratkaisua, turvallisuutta ja mukavuutta. Thermia Lämpöpumput on osa Oy Danfoss Ab:ta ja kuuluu tanskalaiseen Danfoss-konserniin. Olemme yksi johtavia yrityksiä Euroopan lämpöpumppumarkkinoilla ja olemme vahvassa kasvuvaiheessa. Thermia Lämpöpumpuilla on 73 miljoonan euron liikevaihto ja noin 200 työntekijää eri maissa. Thermian tuotanto ja kehitystyö tapahtuu Arvikassa Ruotsissa. Omistaja Danfoss, jonka pääkonttori sijaitsee Nordborgissa, on Tanskan suurin teollisuuskonserni. Danfossin liikevaihto on 4,3 miljardia euroa ja se työllistää yli 20 000 työntekijää. Danfoss on maailmanlaajuinen konserni, jolla on yli 100 toimipaikkaa. Lue lisää http://www.danfoss.com/ Asiantuntevia ja koulutettuja Thermia lämpöpumppujen jälleenmyyjiä on Suomessa jo lähes 50.