Warmia Saneeraus Fast

Warmia Saneeraus fast -lattiarakenne mahdollistaa vesikiertoisen lattialämmityksen rakentamisen vanhaan rakennukseen. Asumisviihtyvyys paranee merkittävästi lämmönjaon tarkentuessa. Kylmät lattiat muuttuvat lämpimiksi, patterit voidaan poistaa seiniltä ja vedontunne häviää. Lattialämmityksen lämmönlähteeksi soveltuvat kaikki energiamuodot, mm. maalämpö, öljy, kaukolämpö, pelletti, puu, sähkö, kaasu ja aurinko.

Warmia-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1–2 °C, mikä merkitsee 5–15 %:n säästöä energiakustannuksissa. Saneeraus fast -lattiarakenne sopii käytettäväksi kaikkien tavallisten rakennusmateriaalien kanssa, eikä se sisällä homehtuvia
tai lahoavia ainesosia. Saneeraus fast -lattiarakenne toteutetaan liitospintavaluna kiinteäksi osaksi lattiarakennetta,
eikä erillistä irroituskaistaa tarvita seinän ja valun väliin massan ominaisuuksien ansiosta. Saneeraus fast -rakenteessa putken kiinnitys on toteutettavissa kahdella eri tavalla, Warmia Saneeraus -asennuslevyllä tai Warmia Saneeraus -asennuskiskolla.

  • Vesikiertoinen lattialämmitys ja suorat lattiat saneerauskohteisiin
  • Mahdollistaa kaikkien energiamuotojen käytön, säästöä energiakustannuksiin
  • Lattiapinnoitteen vapaa valinta
  • Viihtyisämpää asumista
  • 10 vuoden toimintatakuu, CE-merkitty lämmitysputki

0.00 €

Warmia

http://www.warmia.fi/

WARMIA OY on Suomen suurin vesikiertoisen lattialämmityksen suunnitteluun, asennukseen ja markkinointiin erikoistunut yritys.