Loviisan asuntomessut 2023: parhaat sisustusideat ja -trendit

Sisustus Talo
Loviisan asuntomessut 2023
MAINOS
MAINOS LOPPUU
8.1.2024

Loviisan asuntomessut 2023 kokosivat Kuningattarenrantaan sekä uusia että jo tutuksi tulleitakin sisustustrendejä, jotka hurmaavat ja inspiroivat niin asunnonomistajia kuin sisustusintoilijoitakin.

Asuntomessut tarjoilivat monipuolisen kattauksen tyylejä ja ideoita, jotka sopivat sekä modernin minimalismin ystäville että perinteisen kodikkaan tunnelman tavoittelijoillekin.

Loviisan asuntomessut puu sisustamisen materiaalina

Luonnonläheiset materiaalit ja ekologisuus

Yksi asuntomessujen näkyvimmistä sisustustrendeistä oli luonnonläheisyys ja ekologisuus. Yhä useampi sisustaja haluaa tuoda luonnon osaksi kotiaan ja valitsee ekologisia materiaaleja, kuten kierrätysmateriaaleja, luonnonkiviä ja puuta.

Vihreä sisustus, kasvit sekä luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut ja tekstiilit olivatkin vahvasti esillä Loviisan asuntomessuilla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Loviisan asuntomessut minimalismi rauhoittaa tilan

Moderni minimalismi luo rauhallisen ja tyylikkään tunnelman

Moderni minimalismi ei ole menettänyt suosiotaan. Yksinkertaiset linjat, neutraalit värit ja harkitut yksityiskohdat luovat huonetiloihin rauhallisen ja tyylikkään tunnelman.

Minimalistinen tyyli korostaa tilan avoimuutta ja antaa esineiden puhua puolestaan. Minimalistinen sisustus luo tilaa hengittää ja auttaa keskittymään olennaiseen.

Rohkeita värejä

Värien osalta messutaloissa oli tehty rohkeita valintoja. Tummat ja intensiiviset sävyt, kuten syvä sininen, metsänvihreä ja lämmin terrakotta, ovat nousemassa suosioon.

Niiden rinnalla oli kuitenkin myös pastellisia sävyjä, jotka tuovat tiloihin pehmeyttä ja herkkyyttä. Värien käyttö tapahtuu kuitenkin taidokkaasti ja harkiten, jolloin tilasta ei tule liian levoton.

Asuntomessutaloissa trendaavat tummat ja intensiiviset värit sisustuksessa.

Tekstiilit tuovat kodikkuutta ja lämpöä sisustukseen

Tekstiilit olivat Loviisan asuntomessuilla tärkeässä roolissa. Runsaat ja pehmeät tekstiilit, kuten samettiset sohvatyynyt ja paksut matot, tuovat kodikkuutta ja lämpöä moderniinkin sisustukseen.

Loviisan asuntomessutaloissa tekstiilit luovat tunnelmaa sisustukseen

Kotien eri tiloissa nähdään myös rohkeita kuoseja ja tekstuurien yhdistelmiä, jotka tekevätkin sisustusratkaisuista mielenkiintoisia ja persoonallisia.

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Loviisan asuntomessut paksut ja pehmeät matot ja tyynyt tuovat lämmintä tunnelmaa kotiin.

Teknologia osana sisustusta

Tulevaisuuden kodit ovat älykkäitä, ja teknologia on integroitu saumattomasti osaksi sisustusta. Loviisan asuntomessut esittelivät niin älykkäät valaistusjärjestelmät, ääniohjatut kodinkoneet kuin älykaiuttimetkin. Teknologian avulla koti muuttuu entistä toimivammaksi ja energiatehokkaammaksi.

Kodin älyteknologian avulla voidaan säätää valaistusta, huonelämpötilaa ja turvajärjestelmiä käyttäen kännykkää tai äänikomentoja. Uusi teknologia ja smart home -ratkaisut tuovat mukavuutta ja helppoutta arkeen sekä säästävät energiaa.

Asuntomessut Loviisassa: vintage-löydöt yhdistyvät moderniin designiin.

Vintage-löydöt yhdistyvät moderniin designiin

Loviisan asuntomessut 2023 toivat sisustustrendeissä vahvasti näkyviin myös yksilöllisyyden ja persoonallisuuden. Sisustajat olivat rohkeasti valinneet omannäköisiä ratkaisuja, jotka kertovat tarinaa asukkaistaan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Vintage-löydöt yhdistyvät moderneihin designklassikoihin luoden ainutlaatuisen ja elävän tilan.

Keittiötrendit yhdistelevät moderneja linjoja maanläheisiin sävyihin

Keittiö on kodin sydän, ja Loviisan asuntomessuilla se näkyi selvästi. Vallitseva trendi oli luonnonläheisyys ja yhteyden luominen luontoon.

Keittiöissä nähtiin runsaasti puumateriaaleja, kuten tammea ja pähkinää, sekä vaaleita ja maanläheisiä sävyjä. Luonnonkivestä valmistetut työtasot ja laattalattiat ovat myös suosittuja.

Modernit ja minimalistiset linjat yhdistyvät luonnonmateriaaleihin, luoden harmonisen ja viihtyisän tunnelman.

Loviisan asuntomessut 2023: keittiötrendit

Kylpyhuoneet ja saunat ovat kodin tärkeitä rentoutumis- ja hyvinvointikeskuksia

Kylpyhuoneissa ja saunoissa käytetään nyt paljon luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä, sekä kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja.

Loviisan messukohteissa skandinaaviset linjat ja minimalistinen muotoilu loivat sauna- ja kylpyhuonetiloihin rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Teknologian hyödyntäminen kodin muiden tilojen lisäksi myös kylpyhuoneissa ja saunoissa on kasvava trendi. Älykkäät suihkut, säädettävät valaistusratkaisut ja älysaunat tarjoavat käyttäjilleen ainutlaatuisia kokemuksia ja lisäävät arjen mukavuutta.

Katso videokooste kylpyhuone- ja saunatrendeistä!

Lue lisää sisustusvinkkejä