AAVA-kattotiili

0.00 €

AAVA-kattotiili on uudenlainen tasainen betonikattotiili. Hyvin matala, siro muoto sekä ½-kiven limitys tekevät tiilikatosta aivan uuden näköisen.

Suoran tiilen ominaisuudet poikkeavat  profiloidusta kattotiilestä, myös EN490 standardin vaatimusten osalta. Käsittelyssä tulee siksi noudattaa varovaisuutta tavanomaista enemmän. Tasaisella tiilikattopinnalla vesi liikkuu vapaammin  myös sivusuunnassa, joten katon, sekä myös aluskatteen tiiveyteen ja erikoiskohtien asennukseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Katon minimikaltevuus AAVA-kattotiilellä on 1:4. Mikäli katto on loivempi kuin 1:3, aluskatteena tulee olla umpilaudoitus ja alushuopa.

AAVA-kattotiili täyttää EN-standardien mukaiset vaatimukset. 

AAVA-kattotiili on läpivärjättyä betonia, joka on kuivapuristettu vankoille ja mittatarkoille aluslevyille. AAVA-kattotiilen pinnoitteena on erityisen UV- ja kulumiskestävä erikoispinnoite, joka tekee pinnasta vahvan ja hieman kiiltävän.

Takuuaika on 1.4.2012 alkaen 30 vuotta EN 490-normien mukaisia vedenpitävyys-, pakkasenkestävyys- ja lujuusominaisuuksia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

A-Tiilikate

http://www.a-tiilikate.fi/

A-Tiilikate Oy on puhtaasti suomalainen perheyritys, joka toimii betonialalla jo toisessa polvessa. Hannu Hakala, Heli Väliharju ja Marko Rauhala luotsaavat uuden ajan betonialan yritystä. Yrittäminen ja vastuunkanto ovat meille arkipäivää.