Aqua Spa Uima-allas GRE7070

1992.00 €

Tarvikepaketin sisältö

Imuri ja letku, teleskooppivarsi, haavi, lämpömittari, pH-mittari/liuskat, pohjaharja, paikkaussarja, shokkikloori, monitehotabletit, pH- ja pH+, levänestoaine, asennusohjeet.

Peitteet

Suosittelemme hankkimaan vähintään lämpöpeitteen. Lämpöpeite päästää auringon lämmön läpi, mutta estää lämmön karkaamisen altaan vedestä varsinkin yö aikaan. Lisäksi peite estää altaan roskaantumista, esim. lehdiltä ja neulasilta. Kätevä lisävaruste peitteelle on kelauslaite.

Talvipeite on lähes välttämätön talvisuojaukseen. Peite estää veden likaantumisen ja roskaantumisen pitkän talven aikana.

Lämmitys

Altaan lämmitystapoja on monia, puu, sähkö, lämmönvaihtimet, ilmalämpöpumput, aurinko, ym. Nyrkkisääntönä voi pitää, että lämmittimen tehon pitää olla vähintää 300W/m3. Tällä laskukaavalla voit laskea noin arvion lämmittimen teholle. Varmempaa on ylimitoittaa kuin ottaa alitehoinen lämmitin, kokonais energian kulutukseen tällä ei ole vaikutusta.

Valaistus

Altaisiin voidaan asentaa LED- ja halogeeni valaisimia. Saatavana on myös reunalle ripustettava valaisinmalli ja tämä onkin helpoin ja nopein tapa. Näyttävä valaistus saadaan myös esim. laittamalla LED-valonauha altaan yläreunassa kulkevan pellityksen alle.

Aqua Spa Oy

http://www.aquaspa.fi/

Aqua Spa OY on uima-altaisiin, porealtaisiin, suihku/höyrukaappeihin ja näiden oheistuotteiden maahantuonti ja jälleenmyynti yritys jonka noin 1500m2 toimitilat sijaisevat Tampereen Nekalassa. Yrityksemme on aloittanut toimintansa vuonna 2007 ja on nykyään yksi suurimmista alan toimijoista. Toimintamme alkoi ulko-ja sisäporealtaiden maahantuonnilla ja laajeni nopeasti myös uima-altaisiin, suihku-höyrykaappeihin. Aqua Spa OY tuo maahan monia alan markkkinajohtajien tuotteita, esim. Cal Spas, Wellis, Certikin, Gre, Pahlen. Oman maahantuonnin ansiosta takaamme edulliset hinnat ja nopeat toimitusajat. Myymme tuotteita ja tavaroita omassa verkkokaupassamme/myymälässä ja pääsääntöisesti kaikki tuotteet löytyvät suoraan varastosta nopealla toimitusajalla. Lisäksi tarjoamme myymiimme tuotteisiin varaosa/huoltopalvelut. Yrityksemme myös asentaa ja urakoi ulkoporealtaiden/uima-altaiden asennuksia.