Comea Basic

0.00 €

BASIC LIUKUOVET
Comea-liukuovet toimitetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan tarpeet huomioiden. Laadukkaiden pyörästöjen ansiosta ovet ovat hiljaisia ja kestävät käyttöä pitkään. Persoonallisista oviväreistä ja profiileista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Comea-säilytysjärjestelmät ovat laadukkaita kotimaisia tuotteita. Säilytysjärjestelmät koostuvat kaapistojen runko-osista ja niihin liitettävistä lisätarvikkeista, kuten koreista, kenkähyllyistä ja valaisimista. Säilytysjärjestelmien lisäosat sopivat kaikkiin Comea-malleihin. Katso lisävarusteet täältä >

Comea Basic on testatusti kestävä ja hiljainen liukuovimalli. Basic ovet asennetaan kaapiston sisään. Ovissa on kestävät teräskehykset, joihin on valittavissa useita maalattuja ja metallisävyjä. Liukuovien levyissä on tarjolla runsaasti erilaisia lasi-, peili-, ja kuosivaihtoehtoja.

Comea Basic runko on kokonaisuudessaan 18mm kalustelevyä, jossa on 12mm ABS reunanauha. Rungon saa yhdeksällä erilaisella väri- tai kuosivaihtoehdolla pinnoitettuna ja kokoonpano tehdään kätevästi kasausheloilla. Katso värit ja kuosit täältä >

Jaa sosiaalisessa mediassa

Comea

http://www.comea.fi

Perheyritys joka tunnetaan 45 vuotta sitten perustettu huonekalutehdas Nurmela on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista huonekalustevalmistajista. Yritys on tänäkin päivänä täysin perheomisteinen ja sen pääkonttori sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoen kaupungissa. Käsityöstä periytynyt huolellisuuden leima on edelleen vahvasti läsnä Nurmelan huonekaluissa. Ne ovat laadukkaita, viimeisteltyjä ja mikä parasta, tehtaalla valmiiksi kasattuja.