Eemeli-Talot Alma

201800.00 €

Tässä talossa voit kokoontua isommallakin ystäväjoukolla. Ruokailutilan ja olohuoneen jatkeena on iso terassi, josta on kaksi sisäänkäyntiä.

Päämakuuhuoneen yhteydessä oma erillinen WC, josta myös käynti suoraan saunatiloihin. Alman moderni vino sisäkatto olohuoneessa ja keittiössä lisää tilan tuntua.

Alma on mahdollista rakentaa puolipeilikuvana.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Eemeli-Talot

http://www.eemelitalot.fi

Eemeli ilmestyi talomarkkinoille vuonna 2009, kun kaksi pientalorakentamisen ammattilaista kertoivat hänelle, että pääkaupunkiseudulla tarvittaisiin reipasta ja osaavaa talonrakentajaa. Eemeli tarttui tuumasta toimeen ja aloitti yksilöllisten elementtitalojen rakentamisen. Eemeli-Talojen mottona on "yksilöllinen koti asiakkaan ehdoilla". Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme miellyttävän ja helpon rakentamiskokemuksen, jota on kiva muistella myös jälkeenpäin. Reilulla ja rehdillä asenteella, vuosikymmenien kokemuksella sekä elementtirakentamisen tuomilla eduilla voimme luvata onnistuneen rakennusprojektin ja erinomaisen lopputuloksen. Pyrimme aina löytämään kustannustehokkaat ratkaisut asiakkaidemme erikoisimpiinkin toiveisiin. Elementtitalo on loistava pohja rakentaa laadukas ja yksilöllinen talo paljon vaativalle. Haluamme rakentaa sinulle ja perheellesi yksilöllisen kodin. Toimialueemme kattaa Uudenmaan alueen.