Enervent LTR-7

0.00 €

Enervent LTR-7 on ison omakotitalon tai pienen toimiston ilmanvaihtolaite, jonka valmistuksessa käytetään samaa tekniikkaa kuin ammattilaislaitteissa. LTR-7-laite on aina varustettu tehokkailla pussisuodattimilla.

Kuten muut Enervent-pientalolaitteet, myös LTR-7 on saatavana perusmallina tai EDA-automatiikalla varustettuna. Enervent-pientalolaitteisiin kehitetty EDA-automatiikka on markkinoiden monipuolisimpia. Tämä mahdollistaa sen, että ilmanvaihto suunnitellaan ja toteutetaan juuri huoneiston asukkaiden tarpeiden mukaiseksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Enervent

http://www.enervent.fi/

Enervent Zehnder on suomalainen yritys, jonka intohimona on sisäilmasto. Yritys on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut sisäilmastoa parantavia energiatehokkaita ratkaisuja vuodesta 1983 lähtien. Yrityksen missio on auttaa ihmisiä asumaan ja työskentelemään terveellisessä ja miellyttävässä sisäilmastossa tarjoamalla huippuluokan helppokäyttöisiä ilmanvaihtolaitteita, joiden avulla voi säästää energiakustannuksia ja rahaa.

Teknistä huippuosaamista edustavat sisäänrakennetulla lämpöpumpulla varustetut ilmanvaihtolaitteet sekä mullistava kiinteistöjen energianhallintatekniikka. Sen ansiosta rakennuksen lämpökuormia ja energiankäyttöä on helppo hallita automaattisesti yhdellä järjestelmällä.

Enervent Zehnder Oy osa Zehnder Groupia.