FP-Tuotteet kaappi 1

0.00 €

Kahdesta kaarevasta kääntöovesta muodustuva tyylikäs kokonaisuus. Suihkunurkkauksen lasit ovat 6 mm karkaistua lasia, niin kutsuttua turvalasia.

Saranaprofiilien ja vetimien väri valkea tai hopea. Ovilasien välissä magneettitiiviste. Lisävarusteena saatavana laahustiiviste.

Lasivaihtoehdot: kirkas ja harmaa.

Varastokoot: 800 x 800 mm, 800 x 900 mm ja 900 x 900 mm.

FP-Tuotteet

http://www.fp-tuotteet.fi

Visiomme on olla Suomen johtava tilojen jakamiseen erikoistunut yritys. Toiminnan lähtökohta on aina ollut palveleva asenne, asiakkaan ymmärtäminen ja ympäristön huomioon ottaminen kaikessa toiminnassamme. Yli 40 vuoden ajan olemme olleet lähellä asiakkaitamme, heidän kotonaan, vapaa-ajan asunnoissaan ja työpaikoillaan. Valmistamamme tuotteet tunnetaan kestävästä laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Useat tuotteemme ovat Avainlippu -tunnuksella varustettuja. Pidämme korkeaa kotimaisuusastetta itsestään selvyytenä toiminnassamme. Sitä, mitä me emme itse tee, teetämme lähellä olevilla alihankkijoillamme. Kuluttajille tuotteitamme myyvät kaikki hyvin palvelevat ja hyvin varustetut rakennustarvikeliikkeet sekä palvelevat erikoisliikkeet. Ammattiasiakkaita palvelemme suoraan tehtaalta. Luottamus: on tunne tai varmuus siitä, että johonkuhun tai johonkin voi luottaa, että joku tai jokin ei petä toiveita tai aiheuta pettymystä.