Helo HSI 20

0.00 €

HSI 20 (HEARTBEAT) muuttaa minkä tahansa nurkan tai pienen tilan henkilökohtaiseksi hyvinvoinnin keskukseksi, mistä kiitos kuuluu sen pienelle koolle. HEARTBEAT-huoneen energian kulutus on erittäin vähäinen, mutta se muodostaa silti infrapunaa tehokkaasti moneen suuntaan. HEARTBEAT on täydellinen ympäristö rentoutua yksin, tai voit jakaa kokemuksen ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

  • Miellyttävän pieni koko: 122 x 111 x 193 cm
  • 4 lämmityselementtiä: takaosa, sivut, etuosa / jalkatila maksimaalista lämmön leviämistä varten
  • Lämmitetyt penkit ja keraaminen laattalattia lisäävät käyttömukavuutta
  • Taloudellinen lämmöntuotanto: 1250 W / 230 V
  • Hemlokista rakennettu sisäpuoli umpipuuta ja ulkopuoli lasitettua hemlokkia
  • Varustettu Valance-kohdevalaistuksella, digitaalisilla sisä- ja ulkopuolen ohjauskeskuksilla, sisäänrakennetulla äänijärjestelmällä jossa radio ja CD-soitin sekä LED Colorlight therapy -järjestelmällä
Jaa sosiaalisessa mediassa

Helo

http://www.helo.fi/

Helo Oy on maailman suurin sauna-alan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Ryhmän tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.