ISOVER Sauna

0.00 €

ISOVER SAUNA on jäykkä alumiinipinnoitettu mineraalivillaeristelevy, joka on tarkoitettu saunan seinien ja kattojen sisäpuoliseksi eristelevyksi. Tuote soveltuu hyvin myös kosteiden tilojen kattojen eristyslevyksi. Tuote toimii myös tehokkaana lämmöneristeenä.

ISOVER SAUNA on paloturvallinen ratkaisu vaativiin saunan käyttöolosuhteisiin. Tuote on paloturvallinen myös kiukaan takana, jossa seinäpinnan lämpötila nousee muuta rakennetta korkeammaksi. ISOVER SAUNA täyttää rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1.

  • Mitta 1200 x 2100 mm, paksuus 25 mm
Jaa sosiaalisessa mediassa

ISOVER

http://www.isover.fi

Eristeiden valinnalla on ratkaiseva rooli rakennusten energiankulutuksessa, sisäilman laadussa ja asumisviihtyvyydessä. ISOVER kehittää ja valmistaa markkinoiden korkealaatuisimpia lämmön- ja ääneneristeitä. Tuotteiden pitkälle kehitetty turvallisuus ja korkea laatu vastaavat asiakkaidemme vaativimpiinkin haasteisiin. Markkinajohtajana tuotamme kustannustehokkaasti laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä.