KLH-Glass lasikaiteet

0.00 €

Laadukkaat rst-lasikaiteet täyttävät vaadittavat rakennusvaatimukset ja sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Kaidetolpat ovat kiilloitettua ruostumatonta terästä, jotka voidaan kohteesta riippuen asentaa joko päältä tai sivusta. Kaidetolppamallit joko neliskulmaisena tai pyöreänä.

Käsijohteeksi on valittavissa teräs tai puu. Lasit ovat laminoituja tai laminoitu/karkaistuja turvalaseja, jotka pysyvät koossa rikkoutuessaankin. Lasivaihtoehtoja monia esimerkiksi kirkas, savu, pronssi ja opaali. Digitaalisen painatustekniikkamme avulla kaidelaseihin on myös saatavilla kuvioita tai haluttu kuva.

Jaa sosiaalisessa mediassa

KLH-Glass

http://www.klh-glass.fi/

KLH-Glass on erilaisten lasi- ja alumiiniratkaisujen valmistamiseen, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut perheyritys, jonka tuotanto- ja myynti sijaitsee Keuruulla keskellä Suomea. Olemme toimineet lasirakentamisen parissa 1980-luvun alusta lähtien, joten henkilökuntamme omaa pitkän kokemuksen alalta. Toimintamme on vuosien varrella painottunut lasi- ja alumiinirakentamiseen. Seuraamme myös lasialan viimeisempiä trendejä lasin moninaisissa käyttötarkoituksissa mm. sisustamisessa. Tästä esimerkkinä digipainetut lasituotteemme (KLH-Glass Print).