Liftdock

0.00 €

Liftdock-laiturit ovat patentoituja alumiinirunkoisia nostolaitureita, jotka ovat modulirakenteisia, innovatiivisia uutuuksia Suomessa. Liftdock-laituri on markkinoiden helpoin, vaivattomin, pitkäikäisin ja elinkaareltaan edullisin ratkaisu. Näiden lisäksi laiturimme ovat ekologisia, ne ovat valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista.

Laituri on suunniteltu erityisesti vesistöihin, joissa on vaikeat jääolosuhteet sekä suuret veden pinnankorkeuden vaihtelut. Nostolaituria eivät jäät hajoita!

Liftdock-laituriin voidaan lisätä joustavasti erilaisia moduleita myöhemminkin. Lisämoduleita ovat erilaiset jatkolaiturit ja T-kappale laiturin päähän.

Liftdock-Laiturit

http://www.liftdock.fi/?cat=1

Liftdock-laiturit on patentoitujen alumiinirunkoisten nostolaiturien valmistaja. Liftdock-laiturit ovat modulirakenteisia, innovatiivisia uutuuksia Suomessa. Liftdock-laituri on markkinoiden helpoin, vaivattomin, pitkäikäisin ja elinkaareltaan edullisin ratkaisu. Näiden lisäksi laiturimme ovat ekologisia, ne ovat valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista. Liftdock-laiturien emoyhtiö Suomen Säiliönpääty Oy on metalliteollisuuden erikoisosaaja yli 50 vuoden kokemuksella.