Nibe F370

0.00 €

NIBE F 370 on poistoilmalämpöpumppu, johon on sisäänrakennettu poistopuhallin ja sähkökattila sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja.

Lämpöpumppu hyödyntää poistoilman energian, joka siirretään kattilaan, mikä vähentää lämmityskustannuksia tuntuvasti. Laite vaihtaa talon ilman, lämmittää patterit ja käyttöveden. Se on suunniteltu alhaiselle lämpötilalle mitoitettua patteristoa tai lattialämmitystä varten.

Laite on tarkoitettu sekä uutena asennuksena että saneerauksena omakotitaloihin tai vastaaviin.

NIBE F 370 :n toimintaa ohjaa mikroprosessori. Sen käsittely on siten helppoa ja lämpöpumppua käytetään samalla aina mahdollisimman tehokkaasti, koska mikroprosessori säätää käytön koko ajan parhaalla tavalla. Se valvoo myös shunttiautomatiikan ja kiertopumpun toimintaa. Numeronäytöstä saadaan vaivattomasti esiin kyseiset lämpötilat ja asetetut arvot.

NIBE F 370 toimii ympäristöä säästävällä kylmäaineella R290 (propaani).

Lämpöpumpun lisävastuksen teho on toimitettaessa 9,0 kW (kytketty 8 kW). Lisävarusteena on saatavissa liitäntäsarja tehon korottamiseksi 13,5 kW:iin

NIBE F370 voidaan liittää kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin kuten vesikiertoisiin patteri- tai lattialämmitysjärjestelmiin. Lämpöpumpussa on myös valmiudet erilaisten ulkopuolisten laitteiden ja lisävarusteiden kuten ylimääräisen lämminvesivaraajan liittämiseen.

Selkeä ja helppokäyttöinen näyttö antaa tiedot lämpöpumpun tilasta, käyntiajoista ja lämpötiloista. Lämmitys, käyttövesi ja jopa ilmanvaihto voidaan ohjelmoida jokaiselle viikonpäivälle tai pidemmiksi jaksoiksi esimerkiksi loman ajaksi. Lämpöpumpun USB-portin kautta voidaan nopeasti päivittää ohjelmistot ja ladata käyttötietoja.

NIBE Energy Systems Oy

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.