Steni Wintec

0.00 €

Steni Wintec -tuulensuojajärjestelmä on ainutlaatuinen ympäristöystävällinen ja suojaa tehokkaasti tuulelta ja kosteudelta. Steni Wintec -tuulensuojajärjestelmä on kehitetty täyttämään tiivistystä ja tuulensuojausta koskevat uudet viranomaisvaatimukset. Järjestelmä sisältää Steni Wintec -tuulensuojalevyt, tuulen- ja ilmanpitävät teipit ja omat kiinnitysmateriaalit. Levyissä on vettä hylkivä sileä etupuoli, joka on kyllästetty hengittävällä vettä hylkivällä pohjusteella. Takapuolella on pintakuvioitu lasikuituverkko. Levyn väri on vaaleanharmaa.

Steni Wintec -tuulensuojalevyjen työstäminen on helppoa, ja järjestelmä on kehitetty nopeaan ja tehokkaaseen asennukseen.

Steni Wintec -tuulensuojajärjestelmä on testattu ja hyväksytty verhoamattomaan käyttöön 12 kuukaudeksi ja rakennusteknisten tutkimuslaitosten hyväksymä.

STENI WINTEC -LEVYJEN KOOT:

  • 1200 × 2400
  • 900 × 2400

Steni

http://www.steni.fi/

Steni toimittaa laadukkaita esteettisiä ja ympäristöystävällisiä julkisivuratkaisuja. Tärkein tehtävämme on toimittaa markkinoiden parhaita julkisivujärjestelmiä, jotka antavat asiakkaalle lisäarvoa lujan ja huoltovapaan julkisivun muodossa. Kolme ydinarvoamme ovat innovatiivisuus, omistautuneisuus ja osallistavuus.