Sunsystems Sisäpuoliset screenkaihtimet

0.00 €

Screenkaihdin sopii nykyaikaiseen sisustukseen ja arkkitehtuuriin. Hillitty ja selkeälinjainen kaihdin on tyylikäs ja tehokas. Sisäpuolelle asennettu screenkaihdin on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa. Oikein valituilla kangasmateriaaleilla saavutetaan myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja. Sisäpuoliset screenkaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos.

Sisäpuoliset screenkaihtimet voidaan valmistaa useilla eri tavoilla. Mitä suurempi screenkaihdin on, sitä suurempi on myös kangasputken vahvuus. Suurimmat ja korkeimmat kaihtimet on kuitenkin syytä tehdä käyttöähelpottavilla moottoreilla. Perinteiset käsikäyttöiset screenkaihtimet Sunsystems valmistaa vahvoilla Rollease-ketjumekanismeilla, joita käytetään myös laadukkaissa pimennysverhoissa. Screenkaihtimet voidaan myös koteloida, jolloin mekanismi kankaideen saadaan yläasennossa kokonaan piiloon.

Moottoroidut screenverhot voidaan tavallisesti ohjata kaukosäätimellä tai kytkimellä, mutta moottoreihin voidaan myös yhdistää esimerkiksi aurinkoautomatiikka tai kodin talonohjausjärjestelmiin.

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

UK Sunsystems Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.