Sunsystems TM500 CrossOver

0.00 €

Uusilla TM500-sarjan terassimarkiiseilla saadaan katettua suuriakin terasseja. TM500 CrossOver- terassimarkiisi on suunniteltu erityisesti suuria ulottumia tarvitseviin kohteisiin. CrossOver -mallissa TM500-nivelvarret kulkevat päällekkäin, jolloin päästään pienelläkin markiisin leveydellä suuriin ulottumiin. Esimerkiksi 2,6 metrin leveydellä päästään maksimissaan jopa 4,0 metrin ulottumaan.

Sunsystems TM500 on uuden ajan terassimarkiisi, jossa on markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema®-nauhalla varustetut nivelvarret. Sunsystemsin valmistamia TM500-terassimarkiiseja on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä.

TM500-terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Auringon paistaessa markiisi avautuu pitääkseen terassin lämpötilan sopivan viileänä. Liian voimakkaalla tuulella terassimarkiisi vetäytyy kiinni suojellakseen itseään. Mitä suurempi terassimarkiisi on, sitä suositellumpaa moottorikäyttö on. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-terassimarkiisi varustetaan aina 100% akryylikankaalla. Kaikki käytössä olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.