Svedbergs Suihkukaappi istuimella 90×90

2353.00 €

Suihkukaappi istuimella 90×90 cm sis. suihkuhanan.

Muutamia etuja:
-Massiivitiikkinen istuin tuo lisämukavuutta. Se voi myös kääntää ylös, mikä vapauttaa lisää suihkutilaa ja helpottaa siivousta.
-Mora Armatur hana erityisen helppokäyttöisin säätimin, testattu ja hyväksytty Reumatikerförbundetin toimesta (Ruotsin Reumaliitto). Säätimistä saa paremman otteen myös saippuaisilla sormilla.
-Hana tasaa paineen- ja lämpötilanvaihteluita.
-Aina kaksi suihkuvaihtoehtoa, käsisuihku (säätömahdollisuus korkeussuunnassa) ja kattosuihku (sadesuihku).
-Esiliimatut profiilit laseissa takaavat helpon ja nopean asennuksen.
-Helppoirrotteinen sokkeli, puhdaslinjainen hanapaneeli, lasinen hylly ja pyörät suihkualtaan alla helpottavat siivousta.

Lasivaihtoehdot: Kirkas tai savu.
Profiilivaihtoehdot: Valkoinen tai grafiitinharmaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Svedbergs

http://www.svedbergs.fi/

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina. Yksi etu Svedbergsin toimituksissa on, että kaikki tuotteet saa yhdeltä ja samalta toimittajalta. Koko kylpyhuone saapuu kotiisi samalla kertaa. Se tarkoittaa myös, että materiaalit, värit ja toiminnot sopivat yhteen.