Dimplex SI 11 TU

Lämmityslämpöpumppu sisäasennukseen, sisäänrakennettu ohjausyksikkö WPM EconPlus. Kotelon takana vaihdettavat kytkemismahdollisuudet keruuliuos- ja lämmitysliitännöille. Integroitu runkoäänien vaimennus mahdollistaa laitteen kytkemisen suoraan lämmitysjärjestelmään. Runkoäänien vaimennus koteloidun kompressoritilan ja vapaasti heiluvan kompressorin pohjalevyn avulla.

Suuri käyttövarmuus jäähdytyspiirin anturivalvonnalla, integroitu lämpömäärän laskenta (lasketun lämpömäärän näyttö lämpöpumpun ohjausyksikössä WPM EconPlus lämmityksen ja käyttöveden kuumennuksen osalta). Ohjauspaneeli sijaitsee punaruskeassa etupaneelissa, sitä voidaan käyttää myös langallisena kaukosäätimenä seinään asennettuna (erikoistarvikkeet MS PGD). Yleisrakenne, jossa joustavat laajennusmahdollisuudet:

  • käyttötilana kaksivalenssinen tai kaksivalenssinen-regeneroiva
  • Jakelujärjestelmät sekoittamattomille ja sekoitetuille lämmityspiireille
  • integroitu meno- ja paluuvesianturi; ulkoanturi (standardi NTC-2) kuuluvat toimituksen sisältöön. Korkeatehoinen maalämmön keruujärjestelmä, jossa on keruuliuospumpun ja keruupiirien kokoojaputkien elektroninen ohjaus, on tilattava erikseen.

0.00 €