Johnsell Blue Series

Käänteisosmoosilaitteet mökille ja veneeseen – merivesiolosuhteisiin ja myös murtovesialueelle Itämereen.

Laitteet soveltuvat sekä venekäyttöön että mökille tai vapaa-ajan asuntoon. Laitteita voi käyttää tavallisella 230V sähköllä tai generaattorilla. Komponentit ovat irrallaan toisistaan ja ne yhdistetään letkujen avulla, joten laitteisto vie vähän tilaa ja on muunneltavissa eri tavoin, esim seinälle tai alustalle talon alle tai omaan ”laatikkoon” sopivaan paikkaan.

Mökkikäytössä vesi saadaan pitkiäkin matkoja laitteistolle erillisen pumpun avulla. Laaja valikoima eri kokoisia vesisäiliöitä valittavana laitteistolle. Talveksi laitteet säilötään helpolla toimenpiteellä näin ne myös kestävät pakkasen.

  • Merivesimallit : kapasiteetti: 45 l/h – 260 l/h 12,24 ja 230V
  • Itämereen murtovesimallit: 45 – 260 l/h

Lisävarusteena saatavana puhtaan veden mineraalisointi suodatin. Paketit voidaan ”räätälöidä” täysin toivomusten mukaisesti.

5580.00 €

Johnsell

http://johnsell.fi/

Yrityksemme on aloittanut vuonna 2003 makeavesilaitteiden myynnin ja asennuksen. Alusta asti on palveluun kuulunut myös laitteiden asennus, huolto, käyttötuki ja neuvonta. Olemme panostaneet alusta asti kokonaisvaltaiseen palveluun sekä asiakastyytyväisyyteen. Olemme lyhyessä ajassa varmistaneet monen mökkiläisen vedensaannin ja vedenpuhdistuslaiteitamme on tällä hetkellä asennettuna Suomessa jo 70 kp