Nereus Geo Sun II

Nereus Geo Sun II on lämpöpumppu rivi- ja omakotitalojen ympäristöystävälliseen lämmitykseen. Tämä lämpöpumppu on suunniteltu etenkin kotitalouksille, joissa on suuri käyttöveden tarve ja joilla on tiukat vaatimukset kustannusten, asuinmukavuuden ja ympäristöystävällisyyden suhteen.

Nereus Geo Sun II -järjestelmässä on kaikki tarvittavat aurinkoenergialaitteet valmiiksi asennettuna, ja siihen voikin liittää aurinkokeräimen vaikka heti. Ilman keräintä järjestelmä toimii tavallisena lämpöpumppuna, ja sen tehokkuus (hyötysuhde) on silti huippuluokkaa. Tämän taustalla on erittäin tehokas Benchmark-kompressori ja optimoitu lämpöpumppupiiri. Aurinkolämpöpumppu käyttää aurinkoenergian lisäksi maa- tai vesilämpöä energianlähteenä, ja se voidaan liittää mihin tahansa nestelämmitysjärjestelmään, kuten pattereihin, konvektoreihin tai lattialämmitykseen.

Yksi eduista, joita saavutetaan käyttämällä maa- tai vesilämpöä lämmönlähteenä on se, että niitä voidaan hyödyntää myös asunnon viilentämisessä kesällä. Näiden luonnon viilennyslähteiden käyttö edellyttää, että järjestelmään hankitaan lisävarusteena saatava puhallinkonvektori.

0.00 €