Sundial Tasokeräin SF4

Sundial SF4 on euroopassa valmistettu laadukas aurinkolämpökerääjä. Keräimen runko on valmistettu patentoidusta anodisuojatusta alumiinista. Valmistuksessa on erityisesti kiinnitetty huomiota lämpöelämiseen sekä ilmatiiviyteen.

Absorberi, keräimen tärkein osa on valmistettu alumiinilevystä joka on päällystetty korkeasti selektiivisellä Bluetec Eta Plus – pinnoitteella. Pinnoite varmistaa hyvän absorbtion eli lämpösäteilyn ”imeytymisen”. Absortiolevy on ultraäänihitsattu alumiiniputkiin joissa lämmönsiirtoneste virtaa.

Keräimellä on 10 vuoden takuu.

395.00 €

Sundial

http://www.sundial.fi

Sundial Finland Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen aurinkolämpöön erikoistunut yritys. Päätoimipaikkamme varastotiloineen sijaitsee Tampereella. Toimitiloissamme on esillä aurinkolämpökeräimiä, erilaisia pumppuryhmiä, lämmönsiirtoputkisto sekä kattokiinnitykset. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki aurinkolämmitysjärjestelmissä tarvittavat komponentit; mm. aurinkokerääjät, ohjausyksiköt, putket sekä varaajat. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia komponentteja.