Sunsystems Tess-screenkaihtimet 101/421

Tess 101 ja 421 -screenkaihtimet ovat tarkoitettu kolmiomallisten ikkunoiden aurinkosuojaukseen. Tess-screenkaihtimet ovat aina moottorikäyttöisiä ja niihin voidaan yhdistää radio-ohjaus.

Tess 101 on sisäkäyttöön tarkoitettu screenkaihdin, joka on varustettu patentoidulla kankaan kiristysmekanismilla. Screenkaihdin voidaan asentaan sekä vaakatasoon että pystysuoralle pinnalle ja sillä pystytään peittämään 9 m2 ala.

Tess 421 on ulkokäyttöön tarkoitettu screenkaihdin, jossa on lisäksi kangasta suojaava alumiinikasetti. Myös Tess 421 on aina moottoroitu ja se kattaa 9 m2 alueen.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.