Vaillant auroSTEP plus

Täydellinen ratkaisu aurinkoenergian hyödyntämiseen yhdelle tai kahdelle taloudelle. auroSTEP plus tuottaa jopa 60 prosenttia kotitalouden käyttövedestä aurinkoenergialla. Helppo, taloudellinen ja ympäristöystävällinen.

auroSTEP plus lämminvesivaraajia on nyt saatavilla kahta eri kokoa; 250 ja 350 litraa. Niiden lisäksi tarvitaan 2 tai 3 valmiiksi täytettyä aurinkokeräintä ja jokainen koko on saatavilla lisäksi kahdella eri versiolla: pumpulla joka nostaa 8,5 metrin korkeuteen sekä uuden version pumpulla joka nostaa jopa 12 metriin. Nämä kaksi versiota voidaan yhdistää Vaillantin muiden lämmitysmuotojen kanssa, kuten kaasun, öljyn tai pelletin. Lisäksi voidaan käyttää auroSTEP plus “e” lämminvesivaraajaa, jossa on sähkövastus lisälämmön tarpeeseen.

0.00 €

Vaillant

http://www.vaillant.fi

Vaillant on ollut edelläkävijä lämmitysmarkkinoilla yli 130 vuoden ajan. Vaillant on luonut tuotteita, jotka ovat mullistaneet alan. Innovaatio on vieläkin toinen luontomme, olemmehan Euroopan ykkönen kattilavalmistajana. Olemme ylpeitä tuotteidemme korkeista energiatehokkuusluokituksista ja matalista päästöistä. Maineemme perustuu suorituskykyyn, laatuun ja luotettavuuteen.