MAINOS

Hierova ulkoporeallas tuo kylpyläloman omalle pihalle

Piha

Ulkoporeallas hierontatoiminnalla tarjoaa monta pisaraa luksusta arjen keskelle. Kun allas on hankittu, ei tarvitse enää varailla kylpylälomia, sillä on lomalla jo kotiin päästyään.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Laatualtaat Oy

Ulkoporeallas on paras paikka viettää mukavaa aikaa perheen ja ystävien kesken tai ihan vaan itsekseen rentoutuen.

Jo pelkästään lämmin kylpy ulkoilmassa elvyttää, mutta lisäksi laadukkaat hierontaominaisuudet sekä ergonomisen istuimet ja makuupaikat korottavat rentoutumisen ihan uudelle tasolle: jännitykset katoavat, lihakset vetreytyvät ja mieli lepää.

Ulkoporeallas valitaan oman tarpeen ja perheen koon mukaan, sillä laadukkaita hierontatoimintoja on kaiken kokoisissa altaissa. Ulkoporeallasvaihtoehtoja voi katsella Vantaan ja Raision myymälöissä sekä verkkokaupassa. Ulkoporeallas toimitetaan nopeasti omaan pihaan kaikkialle Suomeen.

Laatualtaiden ulkoporealtaiden laadukkaat yksityiskohdat ja osat kestävät aikaa ja ovat vaivattomia huoltaa. Niissä on kahden vuoden takuu ja ammattitaitoinen huoltopalveluverkosto, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen.                                                  

Kuohu-altaat ovat energiatehokkaita hierojia

Kaikissa Kuohu-altaissa on tarjolla kokonaisvaltainen ja rentouttava hierontakokemus, jotta siihen on aina ilo pulahtaa yksin tai yhdessä vaikkapa työpäivän jälkeen. Kuohu-altaissa on todella laadukas hierontavarustelu ja eristeet: markkinoiden paksuin monikerroseristys takaa erinomaisen energiatehokkuuden. 

Energiatehokkuutta lisää Kuohu-tekniikan kattavat ja markkinoiden ainutlaatuiset säätömahdollisuudet, joilla saa altaan lämmittämään vettä halvempina ajanjaksoina tai jopa täysin hiljaiseen tilaan yöajaksi.

Mallien ominaispiirteisiin kuuluvat laadukas ja kattava led-valaistus sekä runsas määrä suuttimia. Kattavan vakiovarustelun lisäksi Kuohu-altaisiin on saatavilla muun muassa wifi-etäohjaus lisävarusteena.

Vakiona on myös jäätymisenestojärjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle veden lämpötilan laskiessa alle 10 asteen. Hierontapumput alkavat tuottamaan lämpöä ja pitävät allasveden sulana – alla ei siis pääse jäätymään, vaikka lämmitin olisi jostain syystä kytkeytynyt pois päältä.

Pärske – ulkoporeallas kahdella makuupaikalla ja kolmella istumapaikalla

Pärske on KuohuSpa-malliston kompaktein ratkaisu, jossa on tilaa viidelle hengelle: kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Makuupaikat ovat vahvasti profiloituja myös aikuiselle sopivaksi. Kulmapaikka on altaan tilavin istuin, jossa saa nauttia ihanasta hieronnasta. KuohuSpa-altaissa käytetyn modernin hierontasuutintekniikan ansiosta saadaan altaan hierontapumpusta tehokkaat hieronnat samanaikaisesti molempiin makuupaikkoihin. Tämä ei ole mahdollista perinteisissä altaissa yhden pumpun järjestelmällä.

Pyörre – ihanaa hierontaa kompaktissa koossa

Pyörre ulkoporealtaassa yhdistyy kompakti koko sekä laadukas hieronta. Pyörre on pienten terassien ja takapihojen tilaihme, joka on varustettu erittäin tehokkaalla hieronnalla ja todella kattavalla suutinsijoittelulla. Allas tarjoilee pakara-, reisi- ja jalkapohjahierontaa kuuden hevosvoiman edestä.

Aalto – runsaasti istumatilaa koko perheelle

Aalto on tilava perheallas erittäin hyvillä hierontaominaisuuksilla. Altaassa on runsaasti tilaa lasten vesileikeille tai suuremmallekin porukalle illanviettoa varten: siinä on viisi normaalia istuinta sekä yksi rentouttava makuupaikka. jossa saa hierontaa koko vartalolle. Myös altaan kulmapaikoilla pääsee nauttimaan rentouttavasta elämyksestä.

Hyöky – kolme istuinta ja kaksi makuupaikkaa kokovartalohieronnalla

Hyöky on tilava perheallas erittäin hyvillä hierontaominaisuuksilla. Altaassa on kolme normaalia istuinta ja kaksi rentouttava makuupaikka, joissa saa rentoutua koko vartalon hieronnassa. Hyöky-altaan kaksi makuupaikkaa sopivat rentouttavaan illanviettoon puolison tai ystävän seurassa.

Laine – istumatilaa isolle porukalle

Laine-ulkoporeallas on suunniteltu niille, jotka eivät halua altaaseensa makuupaikkoja vaan runsaasti istumatilaa. Altaassa on erittäin kattava ja tehokas 6 hevosvoiman tehon ja 77 suuttimen hierontapaketti. Altaan säädöt sujuvat näppärästi laadukkaasta kosketusnäytöstä.

Koski – ulkoporeallas kaikilla herkuilla

Koski ulkoporeallas on Laatualtaiden perheallasmalliston lippulaiva: erittäin tilava, monikäyttöiseksi muotoiltu ja todella laadukkailla hierontaominaisuuksilla varusteltu kokonaisuus. Koski-altaassa on kaikki ulkoporealtaalle tarvittavat ja toivottavat ominaisuudet, kuten koriste-efektit ja hieronta.

Kahdessa erittäin tilavassa makuupaikassa saa rentouttavaa hierontaa niskasta jakoihin asti. Jopa kaksimetrinen henkilö mahtuu kulmapaikkaan luonnolliseen ja rentoon asentoon nauttimaan hartiahieronnasta, joka toteutuu neljällä täysin tehosäädettävällä ja suunnattavalla suuttimella. Koskessa pääsee kokemaan myös kylpylöistä tutun porepatsaan altaan keskiosassa jalkakasetin keskisuuttimesta. Kirsikkana kakun päällä vakiovaruste on Bluetooth-kaiutinjärjestelmä Subwoofer-vahvistimella sekä wifi-etäohjaus.

Jacuzzi on ulkoporeallas upeilla hierontaominaisuuksilla

Jacuzzi-altaan tekniikka ja ulkonäkö edustava alan huippua.

Jacuzzi on ulkoporealtaiden alkuperäinen valmistaja, joten Jacuzzit ovat alansa edelläkävijöitä. Jacuzzi-altaissa on satoja patentoituja yksityiskohtia esimerkiksi hierontaratkaisuissa mutta myös sen design on hiottu huippuunsa.

Jacuzzi-tuoteperheen tarina alkoi 1950-luvulla, kun Candido Jacuzzi kehitti maailman ensimmäisen vesihierontapumpun nivelreumaa sairastavan poikansa hoitoon. Ulkoporealtaassa makoillessaan voi siis luottaa, että Jacuzzi tarjoaa rentoutumisen lisäksi laadukasta vesiterapiaa!

Eurooppalaiset modernit Wellis-altaat

ulkoporeallas ja koko perhe

Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiastaan ja laajasta mallistoistaan.

Wellis on Euroopan suurin poreallasvalmistaja, joka tekee enemmän ulkoporealtaita kuin muut eurooppalaiset ulkoporeallas valmistajat yhteensä. Suurimpina kilpailuetuina Welliksellä on eurooppalainen suunnittelu ja toteutus sekä lisävarusteena laadukas talvipaketti altaille.

Kokeneena ulkoporeallasvalmistajana Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiastaan. Altaat käyttävät kanadalaisen Geckon tekniikkaa. Mallisto on erittäin laaja: altaita löytyy pienille pihoille sekä suurille terasseilla aina muutaman hengen altaista koko perhe- ja ystäväpiirin rentoutumisen keitaiksi.

Welliksen mallistoon kuuluu myös vastavirta-altaita. Welliksen ulkoporeallasmalliston löydät täältä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hierova poreallas Laatualtaat poreallas porealtaat poreamme ulkoporeallas ulkoporealtaat

Julkaisuun liitetty yritys

https://laatualtaat.fi/

Laatualtaat on Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut myymäläketju, jolla on myös Suomen suurin ulkoporeallasmyymälä Raisiossa. Myymälöistämme Raisiossa ja Vantaalla löydät kattavasti eri ulkoporeallasmalleja ja -merkkejä nähtäväksi sekä koeistuttavaksi. Tarjoamme myös laajan valikoiman oheistuotteita altaisiin liittyen. Myymälöissä myyjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista palvelua niin altaan hankinta kuin ylläpito asioissakin.

Autamme myös altaan sijoittamisen suunnittelussa sekä tarjoamme altaiden asennuksia myös avaimet käteen periaatteella. Myyntihenkilöstömme on alan eliittiä ja osaa auttaa altaan valinnassa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Huoltoverkostomme on myös erittäin kattava ulottuen aina Hangosta Nuorgamiin. Huoltopalvelumme huoltaa kaikki ulkoporeallasmerkit.

Tervetuloa Suomen suurimman ulkoporeallas ketjun myymälöihin Vantaalle ja Raisioon!

Lue lisää: Laatualtaat Oy