Ainoakoti Valo 170

0.00 €

Ainoa Valo – Moderneja koteja, joihin päivä paistaa

Ainoa Valo -malliston talot ovat nimensä mukaisesti valoisia, täynnä ihastuttavan avaria ja toimivia tiloja. Olohuone ja keittiö ovat näissä valmistaloissa aina yhtenäistä tilaa. Yksikerroksisten mallien viistot sisäkatot korostavat ilmavuuden tuntua entisestään. Suurilla ikkunoilla viimeistellyt julkisivut ovat tyyliltään modernin pelkistettyjä. Talomallit on suunniteltu sopimaan myös hiukan pienemmille kaupunkitonteille.

Ainoa Valo -talojen reilu runkosyvyys mahdollistaa helpon ja monipuolisen muunneltavuuden: esimerkiksi huoneiden kokoja voidaan muuttaa ja niiden paikkaa vaihtaa − tai kääntää vaikka koko pohja peilikuvaksi. Malleille on ominaista myös takapihan rauhaan sijoitettu yhtenäinen ja tilava terassi sekä etukuistin yhteydessä oleva ulkovarasto.

Ainoa Valo 170 on ulkoasultaan pirteän persoonallinen ja pelkistetyn tyylikäs. Tehokkaaksi suunniteltu huonejako täyttää myös suuremman perheen tilantarpeet. Olohuoneeseen mahtuu reilunkokoinen sohvakalusto ja ruokapöytä isollekin seurueelle. Yläkerran suurimmassa makuuhuoneessa on tilaa myös luku- ja TV-nurkkaukselle.

  • Huoneluku: 4 h, k, oh, khh, vh, sauna ja tekninen tila
  • Huoneistoala: 140,0 m2

  • Kerrosala: 170,0 m2

  • Kerrosluku: 2

Muuttovalmis vai sisustusvalmis?

Huom! Muuttovalmiin Ainoakodin toimitussisältöön kuuluvat myös lämmitysjärjestelmä, lämmönlähde ja takka.

Katso hinnastot ja toimitussisällöt >

Jaa sosiaalisessa mediassa