Basso kivitalo Tempo

0.00 €

Puolitoistakerroksinen Tempo on konstailematon perustalo. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kustannustehokas kokonaisuus ja selkeät tilaratkaisut. Malli soveltuu myös täydennysrakennettaville, vanhoille omakotialueille. Suuret pariovet mahdollistavat käynnin terassille sekä talon päädystä että takaa.

Tilavasta eteisaulasta avautuu käynti suoraan olohuoneeseen. Tilan tuntua lisäävät avokeittiö sekä olohuoneen ja työhuoneen yhdistelmä. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan ja arkirutiinit sujuvat kätevästi alakerrassa. Kodinhoitohuoneen erillinen sisäänkäynti helpottaa lapsiperheen arkea.

Tempoon saa täysimittaiset terassit sekä talon taakse että päätyyn.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Basso kivitalo

http://bassotalo.fi

Takaamme asiakkaillemme parhaan lopputuloksen rakentamalla kohteet pääosin omilla työntekijöillä, mukaanlukien talotekniikka- ja suunnitteluammattilaiset. Basso Building Systems Oy työllistää n. 70 henkilöä. Basson ammattilaisketju ulottuu suunnittelusta viimeistelytöihin. Maxit yhdistyi maaliskuussa 2008 osaksi ranskalaista Saint-Gobain-konsernin Weber rakennustuotesektoria. Saint-Gobain kuuluu sadan maailman suurimman teollisuuskonsernin joukkoon. Maxit näkyy ja kuuluu nyt Suomessa Weberinä. Samana vuonna Basso Building Systems Oy irtaantui omaksi yhtiöksi ja vastaa kuluttajille suunnatun kivitaloliiketoiminnan kehittämistä osana Weberin jakeluketjua.